Olemme mukana yrittäjän arjessa

Controller tukenasi

 

On tukenasi, kun haluat itse huolehtia yrityksesi talousasioista.

Tukee ja opastaa sinua asioiden hoidossa.

Valvoo, että olet hoitanut asiat sovitusti ajallaan.

Controller apunasi

 

On apunasi, kun haluat  ulkoistaa osan yrityksesi  talousasioista.

Käy talousasioita läpi kanssasi säännöllisesti.

Huolehtii, että talousasiasi tulevat hoidettua sovitussa aikataulussa.

Controller oikeana kätenäsi

On oikeana kätenäsi, kun haluat ulkoistaa kokonaan  yrityksesi talousasiat.

Käy talousasioita läpi kanssasi säännöllisissä  palavereissa.

Huolehtii puolestasi kaikista taloushallintoon kuuluvista asioista.

Jatkuva palvelu

Hyvä tilitoimisto on palveleva kumppani joka haluaa oppia tuntemaan jokaisen asiakkaansa. Tarjoamme yksilöllistä palvelua kaikille asiakkaillemme. Meiltä saat juuri niin paljon apua kuin haluat yrityksen kaiken toiminnan vaiheissa.

Kirjanpito ja taloushallinto

ProControllerin tarjoama sähköinen taloushallinto ja kirjanpito tarjoavat mahdollisuuden luopua papereista, mutta halutessasi voit milloin tahansa tulostaa haluamasi dokumentin. Tilintarkastus toimii myös kätevästi sähköisesti.

Ohjelmiston käyttöönotto

Tarjoamme yrityksesi sähköiseen kirjanpitoon siirtymisessä ProCountor -ohjelmiston, jolla hoituu niin palkanlaskenta, kirjanpito kuin taloushallinto. Opastamme yrityksesi kirjanpitoa hoitavat henkilöt kädestä pitäen ohjelmiston käyttöönotossa.

Procountor -koulutus

Olemme keskittyneet sähköisten taloushallinnon prosessien ja niissä käytettävien ohjelmistojen kehittämiseen. Koulutamme ProCountor -ohjelmiston monipuoliseen tarjontaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivalla räätälöinnillä.

Erikseen veloitettavat

Asiantuntijapalvelumme sopivat erityisesti yrityksille, joilla on tarve kartoittaa toimintaa muutosvaiheessa. Opastamme yrittäjää myös kartoittamalla erilaisia rahoitusvaihtoehtoja sekä teemme tarvittavat ennusteet.

Asiantuntijapalvelut

Meiltä yrityksesi saa kaikki tarvittavat yrityksen talouteen liittyvät palvelut. Sovimme jokaisen asiakkaan kanssa räätälöidyn peruspalvelupaketin, mutta tarvittaessa toteutamme erikseen toimintanne tarvitsemat kirjanpidon palvelut.

 

ProController Finland Oy

 Uusi-Nuuttilantie 75 17630 Vesijako, Padasjoki

 040 742 0336

 sirpa.venalainen@procontroller.fi

Johdon raportoinnin varmistaja


Olemme yhteistyökumppanisi, kun laaja osaaminen eri tehtäväalueista taloushallinnon puolella on sinulle tärkeää. ProController tarjoaa ymmärryksen ulkoistettujen palveluiden ja yrityksen itsensä tuottamien palveluiden eroista ja niiden mukanaan tuomista haasteista - yli 20 vuoden kokemuksella!